Wanneer je iets wilt veranderen in je leven, even vast loopt of je leven meer in flow wilt leven is het goed om een breder perspectief van de lastige situatie te krijgen.
Welke opening voor verandering is er voor jou? Waar wil jij naar toe, wat is jouw doel en welke tools kun jij hierbij gebruiken?

Jolanda van der Meijde

Coach Jolanda van der Meijde kijkt samen met jou naar de situatie welke je wilt veranderen en samen vind je een nieuw perspectief waaruit andere inzichten en nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In een reflecterend coach gesprek of training helpt Jolanda je jouw onbewuste gedragspatronen die je belemmeren helder te krijgen. Jolanda draagt kennis en vaardigheden aan vanuit NLP, hooggevoeligheid, boeddhistische psychologie en filosofie.

Tools & Vaardigheden

Met de tools die je aangereikt krijgt tijdens een training en/of coaching kun je kennis en vaardigheden op doen om het proces van veranderingen door te voeren.
Met de opgedane kennis en vaardigheden ontdek je waar jouw kracht ligt en hoe jij je leven een andere wending kan geven en het leven creƫren waarnaar jij verlangt.

Contact

www.good-mood.nl
Jolanda@good-mood.nl
06 24 77 56 68