Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst van het aanwezig zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker de aandacht te sturen, is het mogelijk om je te beter te concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger.

Het trainen van een vaardigheid

In een mindfulnesstraining worden vaardigheden getraind om beter om te gaan met pijnlijke en/of stressvolle ervaringen in het leven. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor merk je eerder prikkels op die stress veroorzaken en ga je anders om met (gedachten)patronen die niet behulpzaam zijn. Er ontstaat een grotere bewustwording. Je kunt beter je grenzen bewaken. Dit maakt je veerkrachtiger.

Aanbod Edith te Hennepe

Sinds 2010 ben ik met veel plezier gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 1, VMBN), in Wageningen. Mindfulness is voor mij zo verhelderend en inspirerend, dat ik anderen ook graag wil laten ervaren wat mindfulness voor hen kan betekenen.

Vanuit mijn praktijk geef ik groepstrainingen, individuele trainingen en workshops aan volwassenen jongeren en kinderen. Daarnaast verzorg ik trainingen en workshops voor organisaties, veelal in het onderwijs en de zorgsector.

Contact | Informatie

www.mindfulness-praktijk.nl
edith@mindfulness-praktijk.nl
06-15087237