Heb jij deze posters al gespot in Wageningen? En spreekt het je aan?

Maak kennis met Viviq ggz

Viviq is een nieuwe ggz aanbieder die vanuit positieve gezondheid mensen helpt met zorgen voor de beste versie van zichzelf; zoveel mogelijk digitaal maar ook met face to face contacten als het nodig is bijvoorbeeld bij GZ-Punt Wageningen, 21IndusTree.

Zoveel mogelijk zelf de regie

Het accent in de benadering van Viviq ligt op hoe je beter kunt omgaan met uitdagingen in het leven. Viviq helpt je op weg om beter om te gaan met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Daarbij biedt Viviq je tijdelijk ondersteuning; in je eigen omgeving en toegespitst op de persoonlijke situatie. Een (grotendeels) online behandeling is in dat opzicht ideaal.

Samenwerking met GZ-Punt

Viviq is onderdeel van een netwerk samen met GZ-Punt. GZ-Punt werkt hard aan het realiseren van een breed online platform voor positieve gezondheid. Je vindt er straks zelftests, verhalen en tips van ervaringsdeskundigen, zelfzorgmodules, de sociale kaart in je regio en een breed behandelaanbod. Maar je kunt ook op zoek gaan naar de juiste match met een behandelaar of zorgverlener van je keuze, overal in Nederland.

Vraag of probleem?

Heb je een vraag of een probleem? Dan vind je snel de juiste persoon om je verder te helpen. Je hoeft nooit lang te wachten. En omdat het fijn is om soms elkaar face to face te zien, werkt GZ-Punt ook aan laagdrempelige ontmoetingsplekken in stadscafés zoals GZ-Punt Wageningen op de Industrieweg 21. Jij bepaalt wat het beste is voor jou. En GZ-Punt denkt met je mee en helpt je op weg als je dat wilt.

Een mooi vergezicht? Zeker maar we zijn hard op weg om het werkelijkheid te laten worden. Met Viviq als eerste startpunt. Kom je kennis maken? Zaterdag 18 september is de open dag in Wageningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *