Spark of Light Yoga

Yoga ontspant, laat je energie meer stromen en je gevoel van verbondenheid toenemen. Het creëert ook vrijheid in je geest, en een diepere verbinding met het Leven. Wekelijkse lessen zijn heerlijk, maar wellicht wil je meer verdieping? Je bent van harte welkom bij één van de yoga opleidingen van Spark of Light Yoga. Voor je eigen ontwikkeling, of om een nieuwe carrière te starten.

Marloes van der Kamp

De hoofddocente is Marloes van der Kamp. Zij is opgegroeid met yoga en geeft inmiddels al ruim 20 jaar yoga en meditatieles. Ze inspireert je tot innerlijk leiderschap, een voller bewustzijnleven vanuit je hart en om creatief om te gaan met de mogelijkheden en moeilijkheden die het leven biedt. Haar stijl van lesgeven is zorgvuldig, betrokkenuitnodigend en inspirerend.

Yogaopleiding

De yogaopleiding kan een diep en persoonlijk transformatieproces zijn, en Marloes geeft je uitgebreide begeleiding en ondersteuning. Je ontvangt een enorme bron aan kennis en praktische oefeningen voor een gezond, vredig en mindful leven. Geniet van de transformatie die je de rest van je leven bijblijft en (her)ontdek je doel in het leven.

Laat de nondualistische tantrische filosofie je leven verrijken en omarm de wijsheid die yoga je kan bieden. Je gaat deel uitmaken van een kleine groep van collega-yogadocenten(-in-spé) en sommigen worden wellicht nieuwe vrienden.

Meer informatie

Bekijk meer informatie op de site van Spark of Light Yoga of doe een keer een livestream online yogales mee: www.sparkoflightyoga.com