Yoga

Steeds meer mensen doen aan yoga. Niet zo gek, want de hectische tijd waarin we leven, vragen om aandacht voor lichaam en geest. Yoga is daarvoor ideaal.

Welke vorm van yoga je ook kiest je zult snel merken dat je rechterop loopt, lekkerder in je vel zit, dieper ademt en meer lichtheid in je leven ervaart. Met duidelijke instructies en hulp krijg je steeds meer vertrouwen. Tegelijkertijd verken je je eigen fysieke en mentale grenzen.

Vital Energy Center

De Yogalessen bij GZ-Punt Wageningen worden aangeboden vanuit het samenwerkingsverband Vital Energy Center. Hier werken meerdere docenten, met allemaal hun eigen stijl en specialisatie. Ze zorgen zo voor gevarieerde lessen, voor beginners en gevorderden. Daarnaast maken ze regelmatig in een cursus of les uitstapjes naar bijzondere vormen van yoga. Wat dacht je van een handstand-cursus, acroyoga, stoelyoga en boksyoga?

V.l.n.r. oprichters Vital Energy Center: Ynske Ackerman, Ondine van de Rest en Jolanda Qualm

Ruimtes

De yogalessen vinden plaats in prachtige, ruime zalen. Deze zijn toegerust met digitale voorzieningen, zoals een groot scherm, waardoor het mogelijk is om de lessen ook online te volgen. De zalen zijn tevens voorzien van duurzame materialen en voldoen aan de laatste eisen op het gebied van ventilatie. Uniek is de yogaruimte bovenop het dak. Zo sport je heerlijk in de buitenlucht. 

Kom je een keer kennis maken? We zien je graag in één van onze lessen!

Bart, Don, Isabelle, Jolanda, Maartje, Milena, Ondine, Wendelien en Ynske

Boek in onderstaand rooster je les:

Tarieven

Losse les te boeken via het rooster
(studio / buiten of livestream)

€15,-

€35,- (€5,- per les)
2 weken geldig

€115,- (€11,50 per les)
3 maanden geldig

€200,- (€10,- per les)
6 maanden geldig

€100,- (€10,- per les)
3 maanden geldig

€95,- (€9,50 per les)
3 maanden geldig

Rooftop Yoga